Selasa, 4 Julai 2017

Ubat Gigi Jenama Anda

Ubat gigi atau toothpaste adalah produk penjagaan diri yang diguna oleh hampir semua orang. Setiap pagi anda pasti menggunakannya. Ramai antara kita yang akan memberus gigi terutama ketika mandi pagi, selepas makan tengahari dan sebelum tidur malam.

Gigi yang cantik dan menarik adalah idaman setiap orang. Tidak hairanlah, ubat gigi adalah barangan top yang ada dalam senarai pembelian barangan keperluan. Inilah peluang, rebutlah peluang kerana tidak ramai orang yang menceburi bidang ini.

Produk yang mempunyai tempoh bertahan lama tidak seperti ikan dan sayur atau makanan yang cepat reput.

Produk yang baik akan mudah mempunyai pelanggan tersendiri apatah lagi jika ianya dibuat dengan menggunakan bahan yang selamat untuk digunakan serta dibuat mengikut keperluan syarak. Nah, anda mengambil peluang ini untuk kesejahteraan ummah.

Jangan berlengah lagi, belajarlah secara praktikal untuk membuat UBAT GIGI dan keluarkan produk atas JENAMA anda. Mencari pelanggan .... peniagaan online satu-satunya pilihan untuk memasarkan produk anda yang mampu dilihat ianya bertaraf dunia.

 

1 ulasan:

  1. Adakah anda menyediakan perkhidmatan ini? Saya sedang mencari kilang/company yang boleh membantu saya mengeluarkan toothpaste saya sendiri.. please help. Whatsapp saya +60199077055

    BalasPadam