Rabu, 9 September 2015

Pelajarilah Cara Membuat Sabun

Assalamualaikum wbt. Melalui laman blog ini saya akan menerangkan kepada anda. Bagaimana anda boleh belajar membuat sabun dan mula membuatnya secara kecil-kecilan dan menambahkan pendapatan sampingan anda dengan jayanya.

Respon anda amatlah dihargai.

Semoga anda memahami dengan penerangan yang akan saya berikan. Untuk mendapat maklumat yang lengkap dan terperinci dengan segera, sila hubungi saya melalui e-mail saya : trilionwan@gmail.com

UNTUK PESANAN KLIK

2 ulasan:

  1. MAKSUD HADITH RASULULLAHI SAW: " APABILA MATI SESEORANG ANAK ADAM MAKA TERPUTUSLAH SEGALA 'AMALANNYA DI DUNIA MELAINKAN TIGA PERKARA PERTAMANYA SEDEQAH JARIAH. KEDUANYA ILMU YANG BERMANAFAAT. KETIGANYA DO'A DARIPADA ANAK YANG SOLEH ATAWA SOLEHAH" PENGAJARAN YANG BOLEH DIAMBIL DARIPADA HADITH INI IALAH JANGANLAH KITA BAKHIL UNTUK MENYEBARKAN ILMU YANG MANAFAAT KEPADA ORANG RAMAI KERANA IA MENJADI JARIAH KEPADA KITA SELEPAS KITA MATI. ORANG YANG PALING RUGI SELEPAS KEMATIAN IALAH ORANG MENINGGALKAN ILMU YANG TIDAK BERMANAFAAT. OLEH ITU SEBARKANLA ILMU YANG BERMANAFAAT UNTUK KEBAHAGIAN HIDUP KITA DI DUNIA DAN LEBIH-LEBIH LAGI DI AKHIRAT!

    BalasPadam
  2. Moga kita mendapat keberkatan hidup di dunia dan akhirat.

    BalasPadam